PROPERTY CAPITAL invest

Minőségi fejlesztések a budapesti ingatlanpiacon.

L_01


Emelet
4
Típus
Lakás
Lakás méret
96 m2
Terasz méret
27 m2
Erkély méret
0 m2
Teljes méret
123 m2
Szobák száma
4
Félszobák száma
0
Beálló
Nincs
Tároló
Van
Teljes ár
0 Ft
Leírás

Eladó Budapest, VI. kerület, Lovag utca 12. szám alatti, 4. emeleti prémium kategóriás AZONNAL KÖLTÖZHETŐ duplex lakás.

 

Az eladásra kínált ingatlan északnyugati tájolású, belső kétszintes elrendezésű. Az amerikai konyhás nappali az alsó szinten került kialakításra, mely tolóajtóval kapcsolódik az alsó szinti 19 m2 alapterületű teraszhoz. A teraszon kültéri konyha és zuhanyzó kiállások kerültek kialakításra. Az alsó szinten káddal rendelkező fürdőszoba szolgálja a lakásban élők kényelmét.

 

A felső szintre egyedi korláttal kialakított lépcsőn keresztül érkezünk, a lépcső mögötti fal teljes terjedelmében szeletelt téglával burkolt. Ezen a szinten három hálószoba és egy külön mosdó található. Az 8 m2-es erkéllyel rendelkező hálószobához külön zuhanyzó került kialakításra. A lakás felnyíló-billenő tetőablakai (FAKRO) és tóló-emelő (HOFSTADTER) nyílászárói rendkívül világossá teszik a lakást.

 

Lakásaink magas minőségű padló- és falburkolatokkal, egyedi fehér, festett, mélymart ajtólapu beltéri ajtókkal kerülnek kialakításra belsőépítészünk tervei alapján!

 

A lakás FISHER ART oldalfali mono-split beltéri klímákkal, egyedi mérőórákkal rendelkezik, a padlófűtést és a meleg vízellátást központi kazán (VIESSMANN 200W B2HA 49KWH) biztosítja.

 

A lakások vételára az egyedi konyhabútort és a GORENJE ORA-ITO beépített konyhagépeket tartalmazza!

 

A hirdetésünkben feltűntetett összesített értékesítési alapterület az 1,90 m belmagasság alatti területek tényleges alapterületét, valamint a teraszok tényleges alapterületét tartalmazza. A berendezési séma tájékoztató jellegű.

 

A lakás pontos műszaki leírását honlapunkon csatolmányként, vagy mellékelt képként tudja megnyitni.

 

A lakáshoz pincei tároló kötelezően vásárolandó!

 

Lakásainkhoz hitelügyintézést biztosítunk! 

 

Kapcsolat


Kérdéseivel, vagy ajánlatkérés esetén keressen bennünket bizalommal az alábbi mezők kitöltésével, vagy a

06 70 456 0604 telefonszámunkon.